Zonwering

"Den Kaat" heeft een zeer uitgebreid assortiment aan zonwerende producten voor zowel  binnen-  als voor buitenshuis. Hierdoor kan “Den Kaat” aan bijna iedere wens voldoen en deze wens binnen afzienbare tijd leveren. En wilt u dat uw nieuwe aankoop door een professioneel en zeer ervaren team bij u thuis wordt afgeleverd en gemonteerd ook dan bent u bij “Den Kaat” aan het juiste adres.

Binnenzonwering:

Wanneer uw keuze op zonwering aan de binnenzijde van uw huis is gevallen dan biedt “Den Kaat” u een aantal verschillende mogelijkheden om uw huis te beschermen tegen warmte en licht.

 

  1. Rolgordijnen zijn een zeer eenvoudige oplossing tegen zon, warmte en inkijk. Met een ruime keuze uit honderden kleuren vindt u altijd een stijlvolle afwerking.

  2. Het vouwgordijn is een stijlvolle zonwering waarbij de stof trapsgewijs naar beneden zakt en zorgen voor een gepersonaliseerde oplossing en decoratie.

  3. Jaloezieën zijn een stijlvolle zonwering bestaande uit horizontale lamellen in aluminium of hout. Lichtinval en zichtbaarheid worden door u zelf geregeld. Functioneel en decoratief.

  4. Lamelgordijnen zijn een ideale zonwering bestaande uit verticale lamellen in stof, PVC of aluminium. Lichtinval en zichtbaarheid worden door u zelf geregeld. Functioneel en decoratief.

 

Buitenzonwering:

Ook voor buitenzonwering kent het assortiment van “Den Kaat” een aantal verschillende mogelijkheden die uw huis niet enkel beschermen tegen warmte en licht, maar uw huis ook van een ander aanzicht voorzien (afhankelijk van het type zonwering).

 

 

 

 

 

 

  1. Het scherm, schaduw voor binnen en buiten het huis waardoor het binnen koel blijft en u buiten beschermd bent tegen overmatig warmte en licht.
  2. Een screen, screens bestaan uit vlakhangende zonwering voor het raam. De warmte wordt buiten gehouden en het zicht naar buiten blijft behouden.

  3. De markies, wanneer u een praktische zonwering zoekt die tevens een nostalgische uitstraling aan uw woning of winkelpand dient te geven, dan is de markies een uitkomst voor u. Markiezen verfraaien klassieke alsmede moderne panden en zijn daarnaast zeer effectief tegen bijvoorbeeld zon die van de zijkant komt.

 

Rolluiken:

Als laatste optie heeft “Den Kaat” ook rolluiken in haar assortiment opgenomen om zodoende een zo compleet mogelijk scala aan producten te kunnen leveren en/of monteren. Rolluiken hebben als voordeel dat ze een inbraakvertragend effect kennen en daarnaast ook nog eens goede isolerende werking kennen tegen temperatuur en geluid. Rolluiken kunnen bij “Den Kaat” gepoedercoat worden geleverd in iedere gewenste RAL-kleur.  Het assortiment bij “Den Kaat” bestaat uit de volgende twee type rolluiken:

  1. Voorzetrolluiken met lamellen in aluminium of staal geïsoleerd. Een geperfectioneerde techniek voor een gemakkelijke montage achteraf. Functioneel en een mooie vormgeving. Een mooie afgeschuinde kast voor een betere lichtinval of een elegante afgeronde kast voor een moderne woonstijl. Volledig verduisterd of juist nog een klein beetje lichtinval.

  2. Inbouwrolluiken kunnen ook ingebouwd worden bij nieuwbouw woningen, met of zonder ingebouwde dubbelwandige PVC kast. Ook bij renovatie kan gekozen worden voor een opbouwkast bovenop het raam. Voor de lamellen kunt u kiezen uit geïsoleerde aluminium lamellen.