Gevelbekleding

Keralit gevelbekleding:


“Den Kaat” levert en monteert ook gevelbekleding. Houten gevelbekleding kent als grote nadeel dat deze iedere vier à vijf jaar wederom behandelt moet worden om zodoende houtrot te voorkomen. Deze behandeling kost u iedere vier à vijf jaar een hoop geld, tijd en moeite, maar zijn alle drie te besparen met kunststof gevelbekleding van Keralit.

 

Bij “Den Kaat” heeft u de keuze uit diverse modellen en enkele tientallen kleuren Keralit, zodat ook u de gevel van uw woning kunt voorzien van Keralit gevelbekleding dat perfect aansluit bij het karakter van juist uw woning. Dit geeft de gevel van uw woning een schitterende uitstraling, waar u bovendien geen omkijken meer naar hebt, doordat Keralit gevelbekleding bijna geheel onderhoudsvrij is.

 

 

Wanneer u kiest voor Keralit als gevelbekleding dan kiest u voor duurzaamheid. Keralit gevelbekleding is namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is daardoor een duurzaam en milieuvriendelijk produkt dat u nooit meer hoeft te schilderen of met een primer behandelen.

 

 

 

Keralit dakrandpanelen:

Ook wanneer u uw dakranden, overstekken of boeidelen wil gaan vernieuwen zonder het risico te lopen dat u na een jaar of 5 wederom een ladder moet inklimmen om deze dakranden, overstekken of boeidelen van een nieuw likje verf te voorzien, dan bieden de dakrandpanelen van Keralit de ideale oplossing. Met de kunststof dakrandpanelen van Keralit kiest u een duurzaam product voor uw woning dat nooit meer opnieuw geschilderd hoeft te worden en voor nog vele jaren te komen de dakranden van uw woning zullen sieren.

De kunststof dakrandpanelen van Keralit zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, 150mm en 300mm, en sluiten bovendien perfect aan op de hierboven omschreven gevelbekleding van Keralit waardoor u de mogelijkheid wordt geboden om met beide producten één strak geheel te creëren waardoor u uw woning net dat beetje extra kunt geven waar u al zo lang naar op zoek was.

De dakrandpanelen van Keralit zijn uitermate goed beschermd tegen invloeden van buiten af doordat de panelen van een glad oppervlak zijn voorzien en bovendien blind worden gemonteerd. Waardoor de producent van Keralit u de duurzaamheid van haar kunststof dakrandpanelen keer op keer kan garanderen.

 

     

Let op: Nu ook verkrijgbaar in lengtes langer dan 6 meter. (vraag naar de voorwaarden)

 

De voordelen van Keralit nog eens op een rijtje:

 

  1. Bijna geheel onderhoudsvrij.

  2. Diverse modellen en kleuren mogelijk.

  3. Duurzaam en milieuvriendelijk produkt

  4. Nooit meer schilderen of met primer behandelen