Deuren

"Den Kaat" WDHL montage levert en monteert tevens diverse soorten deuren van verschillende soorten materialen, zoals kunststof, aluminium en hout.

 

Kunststof deuren:

 

Net als onze kunststof kozijnen hebben ook onze kunststof deuren als grootste voordeel dat ze bijna onderhoudsvrij zijn. Ook hier geldt dat u uw deur zo nu en dan dient schoon te maken en van een druppeltje siliconenspray dient te voorzien. Bij “Den Kaat” heeft u de keuze uit tal van verschillende modellen en stijlen.

 

De kunststof deuren bij “Den Kaat” zijn brandveilig, wat inhoudt dat ze moeilijk ontvlambaar zijn en daarnaast ook nog eens zelfdovend. Voor uw persoonlijke veiligheid zijn bijna alle deuren bij “Den Kaat” leverbaar met een Politie

Keurmerk.

 

 

 

 

 

 

Daarnaast hebben de kunststof deuren bij “Den Kaat” een uitstekende geluids- en isolatiewaarde en zijn onze kunststof deuren tevens water- en winddicht.

 

De voordelen nog eens op een rijtje:

 1. Bijna onderhoudsvrij.

 2. Keuze uit verschillende modellen en stijlen.

 3. Brandveilig.

 4. Leverbaar met Politie Keurmerk.

 5. Uitstekende geluids- en isolatiewaarde.

 6. Water- en winddicht.

 

 

 

Aluminium deuren:

 

“Den Kaat” heeft naast kunststof en houten deuren ook een uitgebreid assortiment aan aluminium deuren. Aluminium deuren zijn door hun strakke uiterlijk uitermate geschikt voor het gebruik in de hedendaagse architectuur, zoals we die zien in vele nieuwbouwwijken. Netals onze kunststof deuren zijn ook onze aluminium deuren zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Ook als uw voorkeur uitgaat naar een aluminium deur dan heeft “Den Kaat” voor u een uitgebreid assortiment met verschillende modellen en stijlen. “Den Kaat” biedt u daarnaast een uitgebreid kleurenassortiment waarin de door u gewenste deur gemoffeld kan worden.

 

Bijna alle aluminium deuren bij “Den Kaat” bestaan uit zogeheten “kamers”, welke zijn voorzien van een thermische onderbreking waardoor deze aluminium deuren een uitstekende isolatiewaarde kennen.

 

De voordelen nog eens op een rijtje:

 1. Uitermate geschikt voor het gebruik in de hedendaagse architectuur.

 2. Zeer onderhoudsvriendelijk.

 3. Uitgebreid assortiment modellen en stijlen.

 4. Uitgebreid kleurenassortiment.

 5. Uitstekende isolatiewaarde.

 

Houten deuren:

 

Uiteraard heeft “Den Kaat” ook houten deuren in haar uitgebreide assortiment opgenomen. Houten deuren staan bekend om hun natuurlijke karakter en hun van nature hoge isolatiewaarde.

 

Bij “Den Kaat” kunt u kiezen uit vele mogelijkheden, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strakke deur of juist voor een paneeldeur. Of heeft u liever een houten deur in combinatie met glas? Bij “Den Kaat” is het allemaal mogelijk tegen een eerlijke prijs.

 

De voordelen nog eens op een rijtje:

 

 1. Natuurlijke karakter.

 2. Hoge isolatiewaarde.

 3. Uitgebreid assortiment modellen en stijlen.

 4. Uitgebreid kleurenassortiment.