Horren

Plissé hordeuren:

“Den Kaat” heeft naast ramen, deuren en kozijnen ook de ideale oplossing om die vervelende insecten en ander ongedierte buiten de deur te houden in de vorm van een plissé hordeur. Een plissé hordeur van “Den Kaat” ziet er met zijn gevouwde gaas niet alleen top uit, maar behoren tevens tot de beste hordeuren die er momenteel verkrijgbaar zijn. Een plissé hordeur is zeer geschikt voor het weren van insecten en ander ongedierte, ook wanneer u kleine kinderen of huisdieren heeft die regelmatig in en uit uw huis rennen.

 

 

 

 

 

De plissé hordeuren van “Den Kaat” zijn uiteraard, net als onze andere producten, van een uitstekende kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen. In een plissé hordeur zitten namelijk geen veren verwerkt waardoor deze in iedere gewenste stand kan blijven staan.

U heeft bij “Den Kaat” naast een drietal standaard kleuren de keuze uit vele niet standaard kleuren voor uw plissé hordeur die wij voor slechts een minimale meerprijs kunnen leveren. De standaard kleuren waarin “Den Kaat” deze plissé hordeuren aanbied zijn wit, crème wit en antraciet.

Het onderhoud van uw plissé hordeur is zeer eenvoudig uit te voeren. U kunt uw plissé hordeur namelijk gemakkelijk afzuigen met behulp van een stofzuiger of schoonspuiten met behulp van een tuinslang. Daarnaast zijn de plissé hordeuren van “Den Kaat” onderhoudsvrij.

Onze plissé hordeuren zijn zowel binnen als buiten toepasbaar en zijn bovendien zeer gemakkelijk af te halen en op te bergen indien u uw plissé hordeur in de winter niet wil laten hangen.

 

Inzethorren:

Naast plissé hordeuren heeft “Den Kaat” ook inzethorren in haar assortiment opgenomen om u te beschermen tegen die vervelende insecten en ander ongedierte. Onze inzethorren zijn de ideale oplossing voor gebruik in combinatie met een draai-kiepraam.

 

 

 

 

 

 

 

Onze inzethorren zijn geschikt voor zowel kunststof, aluminium en houten kozijnen en worden met een behulp van een simpel kliksysteem bevestigd in uw kozijn, zonder dat hierbij schroeven of een andere vorm van montage benodigd is.

De inzethorren zijn vrijwel geheel onderhoudsvrij en worden door “Den Kaat” op bijna iedere gewenste maat geleverd en gemonteerd.