Overkappingen

“Den Kaat” levert hoogwaardige en perfect afgewerkte carports, terras- of andere overkappingen. Nu ook binnen handbereik met het eenvoudige Multi-Link® zelfbouw-systeem.

Multi-Link®: een ijzersterk staaltje van perfectie en gemak.

Als terrasoverkapping. Bij weinig zon behaaglijk buiten zitten. Altijd droge tuinmeubelen.

Vernuftig eenvoudig en dus zonder problemen te plaatsen.
Met het Multi-Link® systeem plaatst u met twee personen in één dag uw overkapping. (het maken van de fundering en poeren niet meegerekend). De praktijk wijst uit dat vele andere zelfbouwsystemen uw doorzettingsvermogen stevig op de proef stellen en alleen geschikt zijn voor de betere doe-het-zelver. Het Multi-Link®  systeem is echter door iedereen probleemloos te monteren.

Multi-Link®: een ijzersterk staaltje van perfectie en gemak.
De op maat geleverde Multi-Link® panelen zijn zeer eenvoudig aan elkaar te koppelen. U bevestigt ze met slechts enkele schroeven op een degelijke aluminium onderbouw die uiteraard ook gemakkelijk te plaatsen is. Door de grote stijfheid van de panelen ontstaat een ijzersterke overkapping waar u eindeloos plezier van heeft.

Oersterk, veilig en isolerend.
De lichtgewicht Multi-Link®  panelen bestaan uit de meerwandige, lichtdoorlatende polycarbonaat-beglazing die aan vier zijden is voorzien van aluminium profielen. Polycarbonaat is bijzonder slagvast, het is praktisch onbreekbaar, zelfdovend en dus veilig. De polycarbonaat beglazing is 16 mm dik en heeft een 3 of 5 wandige tunnel-structuur en is leverbaar in de kleuren transparant, opaalwit, opaalwit-zonwerend en brons.

Gemakkelijk in onderhoud.
Het oppervlak van de panelen is glad. Daardoor hecht vuil zich moeilijk en is reinigen zeer eenvoudig. De profielen in de constructie zijn van aluminium, waarmee is gekozen voor duurzaam en onderhoudsarm materiaal. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in de standaard kleur wit en tegen een kleine meerprijs in ongeveer 200 RAL kleuren.

10 jaar garantie.
Op de aluminium profielen ontvangt u een garantie van maar liefst 10 jaar. Daarnaast krijgt u op de polycarbonaat beglazing een 10 jarige beperkte fabrieksgarantie tegen breuk en lichtdoorlatendheid.

De Multi-Link® overkapping: ideaal in tal van situaties.
Het installeren van uw Multi-Link® overkapping is een plezier op zich. U zult trots zijn op het resultaat dat u boekt. Na maximaal één dag werk heeft u jarenlang plezier van een perfecte terrasoverkapping: u vergroot uw leefruimte want u creëert meer plaats voor zit-, eet- of speelplezier. U houdt bovendien de regen buiten de deur. De overkapping vermindert de lichtinval in uw woning nauwelijks. Met uw nieuwe carport blijft uw auto aangenaam koel in de zomer en ijs- en sneeuwvrij in de winter. Ongetwijfeld is uw overkapping in vele situaties een uitkomst.
     
Als carport voor uw auto. Geen ruiten krabben en een droge auto.

Afmetingen.
De lengte langs de gevel is onbeperkt en de diepte is maximaal 4,08 meter. Voor een carport is 3 meter een ideale maat. U kunt dan nog onder de kap uitstappen wat prettig is bij onaangenaam weer. Aan de hoogte, lengte en vorm van uw overkapping zijn weinig beperkingen. Het Multi-Link® systeem is opgebouwd uit modules, waardoor het in elke gewenste lengte leverbaar is. U heeft de mogelijkheid om uw overkapping later uit te breiden. De vorm van de kap hoeft niet rechthoekig te zijn. Nagenoeg elke muur is geschikt voor dit unieke systeem. U bestelt en ontvangt de overkapping op maat in de standaard kleuren die u wenst.

Een verhuisbaar systeem.
Het systeem is demontabel. Het laat zich daardoor prima verplaatsen bij bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing.
   

Ook ideaal voor groot onderhoud aan uw woning boven het dak.

Altijd een goede service.
De levertijd in standaard wit is 2 tot 3 weken en in RAL kleur 3 tot 5 weken. Spoedleveringen zijn in overleg mogelijk. Voor vele overkappingen is geen vergunning nodig! Bij de afdeling bouw- en woningtoezicht van uw gemeente en op www.vrom.nl/bouwvergunningen_online vind u meer informatie.

 

Standaard pakketten tegen vriendelijke prijzen.
De mogelijkheden die Multi-Link® u met dit pakket biedt zijn zeer divers. U kunt kiezen voor een standaard- of een specifiek op maat gemaakt pakket. Het pakket dat u ontvangt is uiteraard compleet en bevat tevens een duidelijke installatie-handleiding. Hierin staat ook helder beschreven hoe u zelf een eenvoudige (steun)voet voor de staanders kunt maken. Omdat de weg van fabrikant naar gebruiker zeer kort is, kunnen wij u de overkappingen prijsvriendelijk aanbieden. Voor een indicatie van prijzen klik hier.

Aanvullende informatie.
Beschikt u nog niet over voldoende informatie of wilt u weten wat de Multi-Link overkapping u gaat kosten, aarzelt u dan niet: bel, fax of mail ons vandaag nog voor nadere gegevens. U heeft de gewenste documentatie dan snel in huis.

Uw informatie puntsgewijs.

 • een uniek prefab systeem; eenvoudige montage
 • een maatproduct; lengte onbeperkt, diepte maximaal 4,08 meter
 • onderhoudsarm
 • modulaire prijsopbouw, u koopt dus niet teveel
 • géén toeslag voor tussenliggende maten
 • beloopbaar (op de profielen)
 • aluminium in standaard wit of keuze uit 200 RAL kleuren
 • 16 mm dikke, praktisch onbreekbare en brandveilige polycarbonaat beglazing
 • geheel aluminium constructie
 • RVS bevestigingsmaterialen
 • Een verhuisbaar systeem
 • Inclusief een duidelijke montagehandleiding
 • Per onderdeel verpakt volgens een bijgeleverde onderdelenlijst

Niet zelf monteren?
Indien u niet zelf wilt monteren is dat geen enkel probleem. “den Kaat”  beschikt over vakkundige monteurs die dit werk voor u kunnen uitvoeren. Neem eens contact op of kom eens bij ons langs en laat u informeren over het Multi-Link® systeem.

Prefab Multi-Link® overkappingen, een maximaal resultaat, een minimale inspanning.