Welkom bij "Den Kaat" WDHL montage

Ter introductie:

"Den Kaat" verkoopt, monteert en repareert houten-, kunststof- en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en vouwwanden. Maar ook dakkapellen, dakramen, overkappingen, carports, serres, gevelbekleding, raamdecoratie, plissé horren, inzethorren, balkonschermen, zonwering en rolluiken.

 

Bij "Den Kaat" bent u gegarandeerd van produkten van top kwaliteit, doordat wij enkel produkten verkopen van gerenomeerde merken zoals Palazzo, Solarlux, Velux, Northgo en tal van andere topmerken.

 

 

 

 

 

Nieuw bij “Den Kaat”:

 

Met enige trots kunnen wij u melden dat “Den Kaat” officieel dealer is geworden van Palazzo aluminium veranda's en terrasoverkappingen. Palazzo levert al 20 jaar kwalitatief hoogwaardige veranda's en terrasoverkappingen tegen een relatief gezien goedkope prijs, waardoor dit product over een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding beschikt. Bovendien is een Palazzo aluminium veranda's of terrasoverkappingen een duurzame investering in uw huis en tuin.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palazzo aluminium veranda's en terrasoverkappingen staan bekend vanwege hun hoge kwaliteit in afwerking, degelijkheid en natuurlijk een dak met een zo groot mogelijke overspanning om zodoende een maximaal gevoel van ruimte voor u te creëren.

 

 

Door haar jarenlange ervaring en expertise met andere type veranda's en terrasoverkappingen biedt “Den Kaat” u de mogelijkheid om naast het leveren van uw nieuwe Palazzo aluminium veranda of terrasoverkapping deze ook door een zeer ervaren team te laten monteren. Hierdoor heeft u gegarandeerd comfort, duurzaamheid, zekerheid en zult u nog jaren kunnen genieten van uw Palazzo aluminium veranda of terrasoverkapping.

 

 

 

 

 

renovatie en herstel van woningen:Waarom “Den Kaat”?

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor al onze producten de kennis en expertise in huis die u als klant van ons mag verwachten.

Een offerte bij “Den Kaat” is vrijblijvend, u zit dus niet vast aan een contract.

“Den Kaat" geeft u een professioneel advies en zal naar gelang van uw wensen, voorkeuren en woning een persoonlijk advies uitbrengen dat aansluit bij uw specifieke wensen.

Eén van onze ervaren monteurs komt bij u langs om alles vakkundig in te meten en om de situatie ter plaatse in zich op te nemen en op basis hiervan een advies aan u geven.

Nadat de montage heeft plaatsgevonden zorgen wij ervoor dat alles weer netjes wordt achter gelaten, zodat u direct kunt gaan genieten van uw nieuwe aankoop.

Geen Showroom meer:

U kunt telefonisch met ons een afspraak maken dan kom wij naar u toe. Het telefoonnummer hiervoor blijft ongewijzigd en staat onderaan deze pagina vermeld.

Ons telefoonnummer is 0318-515655 of 06-51342721

Mail: info@denkaat.nl